Úvod do tibetského buddhismu

 

Powers John

Vydavatel: Beta
Rok: 2009
Formát: A5
Stav: A/B

Dostupnost Skladem
250 Kč
   
Kód produktu X18-895
Kategorie Náboženství a mystika
 

Úvod do tibetského buddhismu. Autor Powers John. Vydalo nakladatelství Beta - Pavel Dobrovský, Praha 2009.

vazba, 470 stran

 

Podobné produkty

     
  • Kniha poutníkova II. Kód: 80-071
    Kniha poutníkova II.
    Skladem

    ŠPALE Antonín

    Vydavatel: Neubert Alois
    Rok: 1927
    Formát: A5
    Stav: A/B


    80 Kč
  • Život Kristův Kód: 80-178
    Život Kristův
    Vyprodáno

    Papini Giovanni

    Vydavatel: Kuncíř L.
    Rok: 1928
    Formát: A5
    Stav: A/B


    120 Kč
  • Vyznání Kód: 80-359
    Vyznání
    Skladem

    svatý Augustin

    Vydavatel: Ladislav Kuncíř
    Rok: 1926
    Formát: A5
    Stav: A/B


    300 Kč
  •  
  • Život sluhy Božího Kód: 80-315
    Život sluhy Božího
    Skladem

    Tenora Jan

    Vydavatel: Dědictví sv. Cyrilla a Methoděje
    Rok: 1898
    Formát: A5
    Stav: A/B


    180 Kč
  • Biblická škola pro každého Kód: 80-108
    Biblická škola pro každého
    Skladem

    Wasserzug-Traeder Gertrud

    Vydavatel: TEBA
    Rok: 1999
    Formát: A4
    Stav: A

    ISBN 80-902675-0-5


    400 Kč
  • Bl. Jan Sarkander Kód: 80-069
    Bl. Jan Sarkander
    Skladem

    Tenora Jan

    Vydavatel: Matice cyrilometodějská
    Rok: 1920
    Formát: A5
    Stav: A/B


    180 Kč
  •  
  • Příběhy z pouští a zahrad Kód: 55-619
    Příběhy z pouští a zahrad
    Skladem

    Bayat Mojdeh

    Vydavatel: Portál
    Rok: 1999
    Formát: A5
    Stav: A

    ISBN 80-7178-300-5


    80 Kč
  • Kniha poutníkova I. Kód: 80-072
    Kniha poutníkova I.
    Skladem

    ŠPALE Antonín

    Vydavatel: Neubert Alois
    Rok: 1925
    Formát: A5
    Stav: A/B


    80 Kč
  • Vyznání Kód: 80-171
    Vyznání
    Skladem

    Augustin

    Vydavatel: Kuncíř Ladislav 
    Rok: 1926
    Formát: A5
    Stav: A/B


    300 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: